Tekenwerk

Inmiddels heb ik al aardig wat tekenwerk gemaakt met mijn nieuwe Adomi-licentie.

Als proefproject heb ik mijn eigen huis genomen en dat geheel opnieuw uitgetekend met de eigen bibliotheek en alles netjes uitgewerkt in een voor mij duidelijk en simpel systeem.

Het 2-dimensionaal tekenen gaat als vanouds en is met het nieuwe stijl-mechanisme van Arkey eigenlijk simpeler geworden. De uitdaging zit nog in het 3D-modelleren, dat is heel wat minder simpel en vergt nog de nodige (zelf-)studie.

Voor een fabrikant doe ik het tekenwerk voor zijn daksysteem en voor een festival heb ik een pop-up theater uitgewerkt met het tekenpakket. Het theatertje wordt opgebouwd op een zee-container met toegang via een trap. Na afloop van het festival worden de onderdelen gedemontaard en in de container vervoerd naar een volgende locatie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *