Fabrikantenteksten

Voor een fabrikant die dakbestratingen op de markt brengt, ben ik met Stabu bezig om de fabrikantenteksten voor zijn producten in de nieuwe catalogus te krijgen.

Afgesproken was, dat Stabu de fabrikantenteksten zou schrijven, die de fabrikant later zelf zou kunnen wijzigen en uitbreiden, maar dat liep anders. Stabu maakt wel de omschrijvingen voor de onderdelen, maar de systemen moeten door de fabrikant worden samengesteld en op de eigen site worden aangeboden, dit kan (nog) niet in de Stabu-Bouwbreed Catalogus. Wat ook niet kan, is dat de fabrikant (of ik in dit geval) zelf zijn producten kan wijzigen of toevoegen. Voor ieder wissewasje moet Stabu aan de bak, hetgeen een tijdrovende werkwijze lijkt te worden. Bovendien werkt de software nog lang niet optimaal, ik kom nog steeds nieuwe fouten en onmogelijkheden tegen. De bestaande systeemhuizen lijken vooralsnog niet van plan hun software aan te gaan passen voor Bouwbreed.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *